Onze professionals

Wij zijn een ondernemende organisatie die is ontstaan vanuit samenwerkingen met geregistreerde professionals, die binnen hun vakgebied een toegevoegde waarde kunnen leveren. Een belangrijke toegevoegde waarde van onze professionals is dat zij weten wat ondernemers bezighoudt.

Bedrijfsartsen

Onze bedrijfsartsen zijn geregistreerd als medisch specialisten. Dit betekent dat zij een gespecialiseerde medische opleiding hebben gevolgd, in tegenstelling tot arbo-artsen.

Vaste professionals per relatie

Onze opdrachtgevers erkennen de waarde van goede arbeidsomstandigheden en de duurzame inzetbaarheid van hun mensen. Ze willen zich daarbij laten ondersteunen door deskundige professionals, die bekend zijn met hun branche.

Wij werken met een vast team professionals per relatie, hierdoor kennen onze professionals uw organisatie erg goed. Dit scheelt tijd, eventuele misverstanden en het is prettiger voor uw mensen.

Onze professionals

  • Zijn gespecialiseerd binnen hun vakgebied;
  • Zijn flexibel;
  • Beroepsethiek staat voor hen hoog in het vaandel;
  • Werken resultaatgericht en kostenbewust;
  • Verdiepen zich vooraf en daarna in uw mensen en organisatie.

Onze backoffice

Onze doktersassistentes zijn ervaren en weten dat keuringen soms spannend zijn. Het is belangrijk om aan hen de vragen te stellen die u heeft. Zij zijn als geen ander in staat om onze bedrijfsartsen en andere professionals voor u in te schakelen als dat nodig is.