De mensen van Vechtstad Consultancy

  • Zijn ondernemers vóór ondernemers en werken kostenbewust;
  • Zijn flexibel en hanteren korte lijnen, zodat zij u snel van dienst zijn;
  • Leveren altijd maatwerk en zijn zorgvuldig;
  • Zijn nuchter en gedreven.

Onze visie

Gezonde, competente en gemotiveerde mensen zijn het kapitaal van elke organisatie, want zij leveren een optimale bijdrage aan het behalen van doelstellingen. Werkende mensen zijn nu èn in de toekomst bereid om hun toegevoegde waarde te leveren, waarbij zijzelf ook meerwaarde ervaren. Werkgevers en medewerkers dragen samen de verantwoordelijkheid voor deze duurzame inzetbaarheid.

Het is onze doelstelling, om samen met onze opdrachtgevers, deze duurzame inzetbaarheid te bereiken.

Even voorstellen…

Vechtstad Consultancy is in 2005 opgericht omdat ‘het’ zoveel beter kon binnen de arbodienstverlening. Door een klant- en resultaatgerichte houding en met een groot gevoel voor servicebereidheid en kwaliteit heeft de organisatie in de afgelopen jaren vele langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers opgebouwd. Op onze referentielijst staan aansprekende namen waar we best trots op zijn.
Wij houden van korte lijnen met klanten en collega’s, ook al groeit de organisatie nog steeds en zijn protocollen en normeringen van groot belang.

Harrie Derkman
Partner

Vanwege interesse in de relatie tussen mensen en hun werk heb ik in de jaren negentig de studie tot bedrijfsarts afgerond. Je ziet dat in het maatschappelijk verkeer persoonlijke fysieke contacten afnemen, maar als het voor mijn klanten of medewerkers het beste is, dan plan ik graag op korte termijn een afspraak, hoe druk het ook is. Ik geniet erg van klanten die oprecht blij worden doordat we iets extra’s voor hen betekenen. Om zelf gezond en ontspannen te blijven, sport ik regelmatig en ga ik met grote regelmaat naar de wedstrijden van FC Twente. Ik hou van muziek en kan er erg van genieten om er met de fiets op uit te trekken.

Hans Klunder
Partner

Ik heb een groot gevoel voor service en huldig het principe van ‘afspraak is afspraak’. Het doet me goed om met een paar telefoontjes binnen mijn netwerk een klant te kunnen helpen. En of dat binnen kantoortijden is of daarbuiten, dat speelt voor mij wat minder. Bereikbaarheid vind ik van groot belang binnen ons vak, want juist bijzondere situaties laten zich niet door de klok dirigeren. Tot slot, ik hou van tuinieren en klussen. Verder bezoek ik graag de thuiswedstrijden van FC Twente.