Keuringen

Onze bedrijfsartsen hebben veel ervaring met het uitvoeren van medische keuringen en onderzoeken, ongeacht het type keuring of onderzoek, vrijwillig of verplicht, individueel of op organisatieniveau.

Keuringen en onderzoeken voor organisaties worden na overleg overwegend op locatie(s) van onze opdrachtgevers verricht, dit levert voor u de eerste besparing op, als u bedenkt dat uw mensen niet hoeven te reizen en slechts voor een korte periode uit het productieproces zijn. In onze samenwerking met u richten wij ons op het zo efficiënt mogelijk inrichten van keurings- en onderzoeksprojecten.

De professionals werken met de modernste medische apparatuur. Alle onderzoeksgegevens (bijvoorbeeld een hartfilmpje, longfunctieonderzoek of een gehoor- of uitgebreid Preventief Medisch Onderzoek (PMO, voorheen PAGO genoemd), worden vastgelegd en opgeslagen in een digitaal dossier. Vooral bij periodieke keuringen wordt het vergelijken hierdoor vergemakkelijkt en worden veranderingen snel geconstateerd.

Individuele keuringen kunnen veelal binnen enkele dagen na aanvraag plaatsvinden.

Wilt u meer weten over medische keuringen en onderzoeken? Wij horen graag van u via telefoonnummer 0523-27 29 26.

Rijbewijskeuringen

De rijbewijs- of medische keuring is bedoeld om vast te stellen of iemand lichamelijk en geestelijk voldoende gezond is om veilig en zelfstandig een voertuig te kunnen besturen.

Functiegerichte keuringen

U kunt hier denken aan:

  • Asbestkeuring
  • Persluchtkeuring
  • Bodemsaneringskeuring A B C
  • Chauffeurskaart Taxi
  • Chauffeurskeuring
  • Kraanmachinistenkeuring

Medische keuringen

Een Periodiek Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek (PAGO), Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of Health Check wordt vaak uitgevoerd als deel van het verzuimbeleid.

Volandis bouwkeuringen

Vechtstad Consultancy en Bouw&Gezond heeft met Volandis een samenwerkingsovereenkomst ten aanzien van de uitvoering van het CAO-pakket preventiezorg. Alle medewerkers hebben binnen hun CAO-pakket preventiezorg het recht op vrijwillig onderzoek (keuringen), advies en begeleiding door ons.

De bouwwereld is binnen arbodienstverlening een bijzondere branche, zij heeft voor ons geen geheimen meer en wij kennen er de wegen, de taal en mores.