Vacature Management Assistent(e)

Voor onze arbodiensten Vechtstad Consultancy B.V. en Bouw & Gezond zijn wij per direct op zoek naar een Management Assistent(e)

Wie zijn wij?
Vechtstad Consultancy B.V. en Bouw & Gezond zijn ISO- en Arbo-gecertificeerde adviesorganisaties met een jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Voor onze opdrachtgevers werken uitsluitend zelfstandige gecertificeerde en/of geregistreerde adviseurs die maatwerk leveren, flexibel zijn en weten wat ondernemers bezighoudt. Hierbij worden korte lijnen gehanteerd, met als uitgangspunt dienstverlening op locatie van onze opdrachtgever. De regierol voor de uitvoering van onze diensten ligt bij onze opdrachtgever, waar onze dienstverlening naadloos op aansluit.

De functie
Ter ondersteuning van vooral de directie zijn wij op zoek naar een representatieve, servicegerichte en ambitieuze Management Assistent(e). Als Management Assistent(e) ben je verantwoordelijk voor een zeer divers takenpakket, dat bestaat uit onder andere agendabeheer, administratief werk waaronder facturering, communicatie met onze klanten, het aannemen van de telefoon, het verzorgen van rapporten, het organiseren en voorbereiden van meetings en het bijhouden van de website. Daarnaast draag je zorg voor het voorraadbeheer en het archief.

Het profiel
De vacature betreft een parttime functie voor minimaal 24 uur per week, waarbij de werkdagen in overleg worden bepaald en tevens de mogelijkheid bestaat om uit te breiden in het aantal uren. De Management Assistent(e) die wij zoeken is bevlogen, ambitieus, proactief en gewend om zelfstandig verschillende secretariële en administratieve werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

Niveau en ervaring
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
• Een commercieel secretariële vooropleiding is een pré;
• Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie binnen de zakelijke dienstverlening;

Vaardigheden en eigenschappen
• Goede kennis van software voor onder andere analyse/rapportage en facturering, MS Office
• Zeer vaardig in notuleren en ervaring met verslaglegging;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
• Je hebt een dienstverlenende, flexibele en servicegerichte instelling;
• Je bent proactief en beschikt over probleemoplossend vermogen;
• Representatief, integer, discreet en stressbestendig;

Ons aanbod
Onze organisaties kenmerken zich door een klein team met ondernemende collega’s die in een informele en open cultuur met passie en ambitie samenwerken, met als doelstelling een hoge mate van tevredenheid bij onze klanten te bewerkstelligen. Binnen deze dynamische werkomgeving bieden we jou een uitdagende functie als Management Assistent(e), waarin goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig zijn.

Solliciteren
Denk jij te passen binnen het door ons geschetste profiel en heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren naar de functie Management Assistent(e). Stuur je motivatiebrief en recente Curriculum Vitae inclusief pasfoto naar hans.klunder@vechtstadconsultancy.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:

    ​ De heer J.G. (Hans) Klunder, 
    ​ Directeur Vechtstad Consultancy B.V.
    ​ 06-52292245
    ​ 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =